Skip to content

Gumex d.o.o. proširio ponudu u suradnji sa stručnjacima koji rade za tvrtku Rimac Automobili

Gumex d.o.o. je već duži niz godina pouzdan partner za popravke svih vrsta vozila, vulkaniziranje, prodaju guma i felgi.

Povodom proširenja poslovne jedinice u Čitluku 10. rujna Gumex je upriličio zabavu za poslovne partnere, prijatelje i bliže suradnike.

Novo u ponudi je i alat Hunter koji je jedan od najsofiticiranijih alata na tržištu za centriranje trapa Vašeg automobila.

Gumex konstantno ulaže u širenje svojih alata i kvalitetu rada već od 2004., također ulaže i u znanje svojih zaposlenika, koje je ovih dana posjetio i hrvatski stručnjak za centriranje trapa automobila čije znanje pomaže i hrvatskoj tvrki Rimac Automobili, koja posjeduje isti alat kao Gumex d.o.o. Čitluk.

Gumex u suradnji sa BestDrive, čiji su ciljevi postati vodeća svjetska mreža servisa za gume i vozila kroz predanost vrhunskim uslugama, nastavit će raditi odličan posao kao i do sada.

Pored svega navedenoga firma Gumex d.o.o. prepoznaje važnost udruživanja i partnerskog odnosa za dobrobit lokalne zajednice te postaje članom Udruge gospodarstvenika Brotnjo koja zajedničkim djelovanjem nastoji još više osnažiti gospodarstvo u Brotnju.

Za sve navedene usluge ljubazno i uslužno osoblje čeka spremno da Vaše limene ljubimce opremi za sve uvjete i godišnja doba.

Možete nas pronaći na adresi:

GUMEX d.o.o.
Kralja Tomislava 165, ČITLUK, 88260
Bosna i Hercegovina
Tel/Fax: + 387 36 643 714
Mob.: + 387 63 322 077
Web site: www.gumex-citluk.ba
E-mail: [email protected]