Skip to content

Udruga gospodarstvenika Brotnjo održala izbornu skupštinu

Udruga gospodarstvenika Brotnjo, u četvrtak 7.12.2023.godine u prostorijama „Podrumi Andrija“ na Paoči, održala je svoju Izbornu skupštinu.

Naime, po statutu ove udruge mandatno razdoblje za rukovodstvena tijela propisano je na razdoblje od dvije godine s mogućnošću reizbora te je nakon osnivanja udruge (prosinac 2021.god) došlo vrijeme i za nove izbore.
Svi prisutni članovi skupštine (njih 31 od ukupno 41) jednoglasno su odlučili iskazati ponovno povjerenje trenutnom, odnosno bivšem vodstvu te su ih opet izabrali na novo mandat od dvije godine.

Na ovoj izbornoj skupštini udruge birao se Predsjednik Skupštine, Upravni i Nadzorni odbor, Predsjednik i Dopredsjednik udruge.

Za Predsjednika Skupštine izabran je Damir Ivanković.

Za Upravni odbor udruge izabrano je 7 članova u sastavu:

Dario Ostojić, predsjednik udruge
Josip Grbavac, dopredsjednik udruge
Vlatko Barbarić
Renato Korać
Davor Dodig
Grgo Stojić
Marinko Barbarić

Za Nadzorni odbor izabrano je 5 članova u sastavu:

Zoran Jerković
Ivan Bevanda
Mario Soldo
Ivan Doko
Miroslav Ćorić

Funkciju Tajnika Udruge će i ubuduće obnašati Boško Pehar.

Uz sami izborni postupak razgovaralo se o svemu učinjenom u protekle dvije godine, o projektima i aktivnostima koji su trenutno aktivni te o planovima za naredno mandatno razdoblje.

Poslije formalnog dijela skupštine, svi članovi su ostali na prigodnom domjenku i druženju u predivnom ambijentu „Podrumi Andrija“, gdje su im se pridružili i gosti, brotnjaci s raznih nivoa vlasti.

Udruga poziva sve privatne gospodarske subjekte koji imaju sjedište ili djeluju u Općini Čitluk da im se pridruže.
Pridružite se, doprinesite, povežite se i surađujte u cilju stvaranja novih vrijednosti za sve nas!

Informacije o svim aktivnostima udruge i o načinu učlanjena možete dobiti na web stranici www.brotnjo.org ili putem mail-a [email protected].

 

brotnjo.info